Sushi-Go-Round (Kaitensushi) HiBaRi Shinjuku

Sushi-Go-Round (Kaitensushi) HiBaRi Shinjuku

Kabukichō (歌舞 伎 町) är ett livligt distrikt, som ligger nära Shinjuku Station och flera andra närliggande stationer. Området har länge varit ett paradis för japanska affärsmän och har fortfarande ett rykte att vara ett vuxenparadis inte minst med tanke på många värdinneklubbar, kärlekshotell och annan eftermiddagsunderhållning. Inte helt fel så kallas området ofta för Sleepless Town” (眠 ら な い 街) eftersom platsen aldrig verkar sova. Det är trångt på gatorna, dygnet runt. Vi har, trots ryktet, aldrig känt oss obekväma att gå in i området och jag tycker definitivt att det är värt ett besök, inte minst för matens skull.

I området finns sushiställe som heter Kaiten Sushi Hibari och som serverar sushi på rullband. Det är en liten restaurang med cirka 20 sittplatser och skulle det vara fullt, så är det väl värt att vänta på att få komma in.

Väl inne i restaurangen sätter man sig vid ett rullband och ovanför rullbandet finns en skärm där man väljer ut den sushi man vill ha.

Vips så rullar sushin fram framför en, på rullbandet, och det är bara att plocka ned tallriken och börja äta. Utsökt. Fisken är så färsk så den nästan sprattlar när den kommer ut på tallriken

Restaurangens namn: Sushi-Go-Round (Kaitensushi) HiBaRi Shinjuku

Adress: 2-36-1 Kabukicho, Shinjuku, Tokyo Prefecture

Värt att notera: När vi var där och åt, i april 2018, tog de endast emot kontanter. Det gick inte att betala med kort.

Share this post

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *